Krydret sauce til fisk

Savner du inspiration til en hurtig, lækker og fedtfattig sauce til din fiskeret? Så prøv denne opskrift på krydret sauce til fisk. Smagen garam marsala og ingefær er et sikkert hit til fisk - glæd dig.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret sauce til fisk

Savner du inspiration til en hurtig, lækker og fedtfattig sauce til din fiskeret? Så prøv denne opskrift på krydret sauce til fisk. Smagen garam marsala og ingefær er et sikkert hit til fisk - glæd dig.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 4 små knuste fed hvidløgsfed
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk garam masala
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 2 tsk lys saucejævner

Hertil

  • 500 g grillet langefileter eller torskefilet
  • 600 g dampet spinatblade
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, ingefær og garam masala i ca. ½ min. Tilsæt bouillon, paprika, salt og peber. Lad saucen koge ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Rør fraiche og saucejævner sammen. Tag gryden af varmen, vend fraichejævningen i og lad saucen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag den krydrede sauce til, kom den i en varm skål og server sammen med fisk, spinat og ris.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 17 %
Print