Sennepskoteletter
45 min

Sennepskoteletter

Sennepskoteletter er en opskrift der har det hele! Lækre svinekoteletter, fyldig sauce med dijonsennep og dejlige dampede grøntsager. Et godt måltid.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sennepskoteletter

Sennepskoteletter er en opskrift der har det hele! Lækre svinekoteletter, fyldig sauce med dijonsennep og dejlige dampede grøntsager. Et godt måltid.

Antal portioner

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller kartoffelmos
  • 300 g dampede broccoli i små buketter
  • 300 g dampede forårsløg

Fremgangsmåde:

Bank koteletterne let med håndroden, og skub dem sammen igen. Drys med salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun koteletterne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme, 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne op på et serveringsfad, og hold dem varme. Tør panden af med køkkenrulle. Kom fløde, hvidløg og sennep i panden og bring det i kog. Lad det koge et par minutter, til den er jævn. Smag saucen til. Tilsæt persille og hæld saucen over koteletterne ved serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 33 %
Print