Gratinerede champignoner
30 min

Gratinerede champignoner

Champignon, friskpresset citronsaft og ost udgør grundstenene i denne lækre opskrift på gratinerede champignoner. Glæd dig til at nyde denne ret.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gratinerede champignoner

Champignon, friskpresset citronsaft og ost udgør grundstenene i denne lækre opskrift på gratinerede champignoner. Glæd dig til at nyde denne ret.

Antal portioner
  • 400 g champignoner
  • 25 g smør
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Rens champignonerne og skyl dem. Dup champignonerne tørre og del dem i halve. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonerne tilsæt citronsaft og drys med salt.

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt. Tilsæt 1 spsk ost, cremefraiche, persille og dild. Fordel champignonerne i 4 små, ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og hæld æggeblandingen over. Drys med resten af osten og bag champignonerne midt i ovnen - til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 14 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 69 %
Print