Risotto er en af de helt store italienske klassikere. Her får du opskriften på en dejlig svamperisotto, hvor smag og konsistens går op i en højere enhed. Svamperisotto er en skøn vegetarisk hovedret, men kan også serveres som forret eller som supplement fisk, fjerkræ eller kød. Nogle foretrække en lind svamperisotto, andre foretrækker en mere fast konsistens. Vores svamperisotto er til den linde side - og hvis vi rigtig skal nyde, så prøv at hælde et par dråber trøffelolie på toppen af svamperisottoen. ved at holde lidt igen med væden sidst i processen. Alt i alt er denne svamperisotto en skøn en af slagsen, fyldt med umami fra både svampe og ost.
Er du glad for risotto - så prøv denne helt enkle og klassiske udgave.
Du kan røre lidt ekstra bouillon i lige inden serveringen, hvis du ønsker en mere lind risotto. Hæv niveauet på din svamperisotto, og server den med en god trøffelolie npå toppen .
13279 kJ / 3174 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 14 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 52 % | 15,7 g |
Fedt: | 34 % | 4,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.