Svampesuppe med bacon og persille

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

15 min

Tyk cremet svampesuppe, der er superhurtig at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g bacon
  • 10 g smør
  • 225 g rensede champignoner i kvarte
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk tørret timian
  • 3½ dl grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • ¾ tsk groft salt
  • 4 spsk finthakket kruspersille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær baconen i tynde strimler. Steg baconstrimlerne i en pande ved kraftig varme i ca. 7 min. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignon, hvidløg og timian i ca. 3 min. Kom svampeblanding og bouillon i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Kom blandingen tilbage i gryden sammen med mælkesauce og salt. Bring suppen i kog under omrøring.

Ved serveringen

Anret suppen i varme dybe tallerkener. Drys med ristet bacon og persille. Server straks med brød til.

Tip

Hvis du ønsker suppen lidt tyndere kan du tilsætte lidt vand eller mælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: