Svampesuppe med bacon og persille
15 min

Svampesuppe med bacon og persille

Tyk cremet svampesuppe, der er superhurtig at lave.
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Svampesuppe med bacon og persille

Tyk cremet svampesuppe, der er superhurtig at lave.

Antal portioner
  • 250 g bacon
  • 10 g smør
  • 225 g rensede champignoner i kvarte
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk tørret timian
  • 3½ dl grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce
  • ¾ tsk groft salt
  • 4 spsk finthakket kruspersille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Skær baconen i tynde strimler. Steg baconstrimlerne i en pande ved kraftig varme i ca. 7 min. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignon, hvidløg og timian i ca. 3 min. Kom svampeblanding og bouillon i en blender. Blend det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Kom blandingen tilbage i gryden sammen med mælkesauce og salt. Bring suppen i kog under omrøring.

Ved serveringen

Anret suppen i varme dybe tallerkener. Drys med ristet bacon og persille. Server straks med brød til.

Tip

Hvis du ønsker suppen lidt tyndere kan du tilsætte lidt vand eller mælk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %
Print