Skorzonerrødder med kaviar
30 min

Skorzonerrødder med kaviar

Under det mørke jordydre er roden helt hvid. Dejlig som forret med rogn.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skorzonerrødder med kaviar

Under det mørke jordydre er roden helt hvid. Dejlig som forret med rogn.

Antal portioner
  • 5 skorzonerrødder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Fremgangsmåde:

Skræl skorzonerrødderne og del dem i 8-10 cm lange stykker. Læg dem i koldt vand efterhånden som de er skrællede - så de ikke bliver mørke. Bring vand og salt i kog og kog rødderne i 15 - 20 min. - eller til de er møre. Tag rødderne op og dryp dem med citronsaft.

Ved serveringen

Fordel skorzonerrødderne på tallerkener og kom fraiche på toppen. Fordel herpå rødløg, purløg og afslut med kaviar. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 20 %
Print