Kylling i kokossauce
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Kylling i kokossauce

Nyd din kylling med denne friske thai-inspirerede kokossauce.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 rensede kyllingefileter
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 spsk hvedemel
  • 2 dl Arla A38® naturel 3,5%
  • 1 lille dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 tsk finthakket citrongræs
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g fuldkornsnudler
  • 2 14 liter vand
  • 2 14 tsk groft salt
  • 200 g grønne asparges i korte stykker
  • 200 g romanescokål i små buketter
  • 12 agurker i halve skrå skiver
  • 2 spsk japansk sojasauce

Tilbehør

  • japansk sojasauce

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun fileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag kødet op og hold det varmt.

Tør panden af. Rør melet sammen med 1 spsk af det syrnede produkt til en jævning. Rør resten af det syrnede produkt i sammen med kokosmælk, ingefær, citrongræs, salt og peber. Kom blandingen i panden. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt evt. sky fra kyllingefileterne og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog nudlerne under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt asparges og romanescokål og kog i yderligere ca. 1 min. Lad nudler og grønsager dryppe af i et dørslag og kom dem tilbage i gryden sammen med agurk og sojasauce. Vend godt rundt, smag til og kom den varme nudelsalat i en skål. Server straks sammen med de stegte kyllingefileter og kokossauce.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 21 %
  • Alkohol: 0 %