Amerikanske popovers med ost

En popover er en hul bolle bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Amerikanske popovers med ost

En popover er en hul bolle bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.

3 stk. pr. person

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Pisk æggene luftige og tilsæt mælk. Vend mel i og rør dejen glat. Tilsæt revet ost. Fordel den næsten flydende dej i 10-12 godt smurte muffinsforme. Bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Skru ned og bag dem færdige indtil de er gyldne. Tag dem ud af formene og server de lune popovers til fx en grønsagssuppe.

En popover er en hul bolle, bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %
Print