Brunet kryddersmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Lækkert kryddersmør med brunet smør, dild og kapers.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g blødt smør
  • 2 spsk finthakkede kapers
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk finthakket dild

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom ⅓ af smørret i en lille, tykbundet gryde og smelt det ved jævn varme i 3-4 min.
  2. Skru ned til svag varme og lad det langsomt blive gyldentbrunt, 12-14 min. eller til det dufter brunt uden at branke - skrab forsigtigt, af og til, bunden af gryden med en træspatel, så tørstoffet ikke brænder fast. Når det nærmer sig at smørret er ved at være færdigt, skal du være over det, så det ikke får for meget.
  3. Hæld blandingen i en skål, vend kapers og citronsaft i og lad det køle ca. 15 min.
  4. Rør resten af smørret i lidt efter lidt. Tilsæt dild og citronskal og smag til.
  5. Form kryddersmørret til en rulle og læg den, indpakket i bagepapir, i køleskabet til servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 1 %
  • Fedt: 98 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag