Bearnaisesmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Smør med bearnaisesmag fra estragon og eddike. Skøn som topping på en bøf eller varme grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 små finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
  • ½ dl finthakkede friske estragonblade
  • 250 g blødt smør
  • 2 æggeblommer
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Bring eddike, løg og ½ spsk af den hakkede estragon i kog. Kog uden låg i ca. 2 min. - eller til væsken er kogt væk.
  2. Afkøl blandingen og rør den sammen med smør, æggeblommer, resten af estragonen og peber. Smag til.
  3. Form bearnaisesmørret til en rulle og læg den, indpakket i bagepapir, i køleskabet til servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 97 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag