Bearnaisesauce, næsten ægte
15 min

Bearnaisesauce, næsten ægte

Skal det være ekstra godt er her opskriften på en hjemmelavet bearnaisesauce.
Bedømmelse (79 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bearnaisesauce, næsten ægte

Skal det være ekstra godt er her opskriften på en hjemmelavet bearnaisesauce.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og bring dem til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning. Smag bearnaisesaucen til. (Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 95 %
Print

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise