Bearnaisesauce, næsten ægte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(110 vurderinger)

15 min

Skal det være ekstra godt er her opskriften på en hjemmelavet bearnaisesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og bring dem til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning. Smag bearnaisesaucen til. (Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 95 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise

Andre gode forslag