Hjemmelavet bearnaisesauce er bare et hit! Skal det være ekstra godt, skal det være hjemmelavet bearnaisesauce - og her er en opskrift på en næste ægte af slagsen. Der er ikke fløde i en helt klassisk bearnaisesauce, men det gør den nemmere at håndtere - og du risikerer ikke at bearnaisesaucen skiller.
Sådan gør du
Bearnaisesauce
Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde.
Bring saucen til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning.
Smag bearnaisesaucen til.
(Skal du holde saucen varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)
Energiindhold for hele retten:
8176 kJ / 1954 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1785 kJ / 427 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
3,3 %
3,5 g
Kulhydrat:
2 %
2,1 g
Fedt:
94,7 %
45,7 g
Mere inspiration
Har du lyst til den helt ægte sauce - så er opskriften her.