Bearnaisesauce, næsten ægte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(96 vurderinger)

15 min

Skal det være ekstra godt er her opskriften på en hjemmelavet bearnaisesauce.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og bring dem til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning. Smag bearnaisesaucen til. (Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 95 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise