Bearnaisesauce, næsten ægte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(114 vurderinger)

15 min

Skal det være ekstra godt er her opskriften på en hjemmelavet bearnaisesauce, næste ægte. Der er ikke fløde i en helt klassisk bearnaisesauce, men det gør den nemmere at håndtere.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • Rema 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bearnaisesauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • Rema 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bearnaisesauce

  1. Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde.
  2. Bring saucen til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning.
  3. Smag bearnaisesaucen til.
  4. (Skal du holde saucen varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ / 2055 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 95 %

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

God rødvin fra Bordeax, evt. en St. Emilion Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til bearnaise

Andre gode forslag