Bearnaisesauce, næsten ægte

Bearnaisesauce, næsten ægte

15 min
Hjemmelavet bearnaisesauce er bare et hit! Skal det være ekstra godt, skal det være hjemmelavet bearnaisesauce - og her er en opskrift på en næste ægte af slagsen. Der er ikke fløde i en helt klassisk bearnaisesauce, men det gør den nemmere at håndtere - og du risikerer ikke at bearnaisesaucen skiller.

Sådan gør du

Bearnaisesauce
  • Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde.
  • Bring saucen til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning.
  • Smag bearnaisesaucen til.
  • (Skal du holde saucen varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)
Energiindhold for hele retten:

8361 kJ / 1998 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1826 kJ / 436 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 3,2 % 3,5 g
Kulhydrat: 1,9 % 2,1 g
Fedt: 94,9 % 46,8 g
Mere inspiration

Har du lyst til den helt ægte sauce - så er opskriften her.

Bearnaisesauce
30 min
Bearnaisesauce
(22)

Ingredienser

Bearnaisesauce
125 g Smør
¼ liter Piskefløde
4 Æggeblommer (ca. 4 spsk)
½ tsk Groft salt
1 spsk Bearnaiseessens
2 spsk Hakkede estragonblade