Ca. 20 min. ved 220° - varmluft.
14341 kJ / 3428 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 22,3 % | 5,2 g |
Fedt: | 57,7 % | 6,2 g |
Skal der en ægte og varm bearnaise til steaken - så kig her...
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Skrællede bagekartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
3 spsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
350 g
Rensede grønne bønner
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Blommetomater
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Bøffer af oksefilet fx entrecote (ca. 600 g)
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Hakket persille
|
---|