Skal der en ægte og varm bearnaise til steaken - så kig her...
14347 kJ / 3429 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 22,3 % | 5,2 g |
Fedt: | 57,7 % | 6,2 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
2½ dl | |
Æggeblomme
|
1 |
Finthakkede frisk estragon
|
2 spsk |
Sukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Skrællede bagekartofler
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Rapsolie
|
3 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
Rensede grønne bønner
|
350 g |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Blommetomater
|
250 g |
---|---|
Rapsolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Bøffer af oksefilet fx entrecote (ca. 600 g)
|
4 |
Friskkværnet peber
|
Hakket kruspersille
|
2 spsk |
---|