Grillet flanksteak med marinerede kartofler
30 min
•
&format=webp)
De marinerede kartofler har fået et strejf af østen med smag fra bl.a. ingefær, sojasauce og koriander. De smager dejligt sammen med de lidt sødlige grillede løg og flanksteaken.
Ingredienser
Marinerede kartofler
1 kg
Skrubbede små nye kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Grillet flanksteak
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Grillede løg
6
Hele, pillede rødløg (ca. 600 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Skyllede babyspinatblade
|
Sådan gør du
Marinerede kartofler
Grillet flanksteak
Grillede løg
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6535 kJ / 1562 kcal
Næringsindhold pr. 100g
199 kJ / 48 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24,6 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 6,3 g |
Fedt: | 21,5 % | 1,2 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
