Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
30 min
•

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.
Ingredienser
Peberfrugtyoghurt
50 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
---|---|
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kartoffelsalat
1 kg
Varme, kogte nye kartofler
|
|
---|---|
400 g
Blomkål i små buketter og stokken i mindre stykker
|
|
200 g
Afdryppede, grillede peberfrugter i olie
|
|
50 g
Renset feldsalat
|
|
½ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
Friskkværnet peber
|
Hertil
1
Grillet flanksteak (ca. 400 g)
|
---|
Sådan gør du
Peberfrugtyoghurt
Kartoffelsalat
I stedet for grillede peberfrugter i olie - kan du selv grille peberfrugterne på grillen sammen med kødet. Peberfrugterne skal blive godt sorte - læg dem i en plasticpose og lad dem hvile i ca. 15 min. Pil herefter skindet af og skær peberfrugterne i mindre stykker.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6438 kJ / 1539 kcal
Næringsindhold pr. 100g
273 kJ / 65 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 31,6 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 41 % | 6,6 g |
Fedt: | 27,4 % | 2 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
