Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Nøglehulsmærket opskrift

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.

Hovedret til 4

Antal portioner
  • 1 kg varme, kogte nye kartofler
  • 400 g blomkål i små buketter og stokken i mindre stykker
  • 200 g afdryppede, grillede peberfrugter i olie
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 grillet flanksteak

Fremgangsmåde:

Hak peberfrugterne fint i en hurtighakker eller med en kniv. Vend peberfrugterne i skyren sammen med salt. Smag til.

Vend de varme nykogte kartofler, blomkål og peberfrugt sammen i et stort fad. Fordel peberfrugtskyr og feldsalat på toppen og drys med salt og peber.

Skær den grillede flanksteak i tynde skiver og server dem sammen med kartoffelsalaten.

Tip

I stedet for grillede peberfrugter i olie - kan du selv grille peberfrugterne på grillen sammen med kødet. Peberfrugterne skal blive godt sorte - læg dem i en plasticpose og lad dem hvile i ca. 15 min. Pil herefter skindet af og skær peberfrugterne i mindre stykker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 24 %
Print