Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner

  • 1 kg varme, kogte nye kartofler
  • 400 g blomkål i små buketter og stokken i mindre stykker
  • 200 g afdryppede, grillede peberfrugter i olie
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 grillet flanksteak

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak peberfrugterne fint i en hurtighakker eller med en kniv. Vend peberfrugterne i kvarken sammen med salt. Smag til.

Vend de varme nykogte kartofler, blomkål og peberfrugt sammen i et stort fad. Fordel peberfrugtkvark og feldsalat på toppen og drys med salt og peber.

Skær den grillede flanksteak i tynde skiver og server dem sammen med kartoffelsalaten.

Tip

I stedet for grillede peberfrugter i olie - kan du selv grille peberfrugterne på grillen sammen med kødet. Peberfrugterne skal blive godt sorte - læg dem i en plasticpose og lad dem hvile i ca. 15 min. Pil herefter skindet af og skær peberfrugterne i mindre stykker.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: