Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.

Ingredienser

Hovedret til 4

Antal portioner

  • 1 kg varme, kogte nye kartofler
  • 400 g blomkål i små buketter og stokken i mindre stykker
  • 200 g afdryppede, grillede peberfrugter i olie
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 grillet flanksteak

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak peberfrugterne fint i en hurtighakker eller med en kniv. Vend peberfrugterne i kvarken sammen med salt. Smag til.

Vend de varme nykogte kartofler, blomkål og peberfrugt sammen i et stort fad. Fordel peberfrugtkvark og feldsalat på toppen og drys med salt og peber.

Skær den grillede flanksteak i tynde skiver og server dem sammen med kartoffelsalaten.

Tip

I stedet for grillede peberfrugter i olie - kan du selv grille peberfrugterne på grillen sammen med kødet. Peberfrugterne skal blive godt sorte - læg dem i en plasticpose og lad dem hvile i ca. 15 min. Pil herefter skindet af og skær peberfrugterne i mindre stykker.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: