Skulle der blive kød tilovers, er der jo altid mulighed for at bruge det i en biksemad. Men kødet er næsten for fint, så brug det hellere i en salat eller i en sandwich, fx sammen med chilimayonnaise, agurk, rødløg, salatblade og syltede artiskokhjerter.
9076 kJ / 2169 kcal
1086 kJ / 259 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 26,5 % | 16,9 g |
Kulhydrat: | 1,4 % | 0,9 g |
Fedt: | 72,1 % | 21,1 g |
1
Cote de boeuf - af oksehøjreb (ca. 700 g)
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
50 g
Smør
|
|
4
Små pillede og flækkede fed hvidløg
|
|
5 stilke
Frisk timian
|