Så bliver det ikke nemmere at lave bearnaisesovs. Kom alle ingredienserne i gryden, varm op til kogepunktet og pisk hele tiden. Voila! - så har du en virkelig lækker bearnaisesovs, der smager så meget bedre end den, du køber færdig eller næsten færdig. Vi ved godt, det ikke er en helt ægte bearnaisesovs, men fløden giver både god smag og god konsistens - og "holder sammen og beskytter" æggeblommerne, så du ikke risikerer det hele skiller på den halve tid. Server hjemmelavet bearnaisesovs med fløde til en rød bøf eller bare som lækker dyppelse til pommes frites.
Brug 1 spsk hakket frisk esdragon i stedet for 1 tsk tørret estragon.
10993 kJ / 2627 kcal
1939 kJ / 463 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 3,2 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 2 % | 2,3 g |
Fedt: | 94,8 % | 49,7 g |