Der er frit valg på alle hylder hvad angår gnavegrønt - afhængig af årstiden.
I stedet for at køre dippen helt tynd kan du mose bønnerne groft og lave en grov mos.
3928 kJ / 939 kcal
280 kJ / 67 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 24,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 7,5 g |
Fedt: | 29,7 % | 2,3 g |
Skyllede, afdryppede cannellinibønner, hvide bønner eller butterbeans (ca. 240 g)
|
1 dåse |
---|---|
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Stødt spidskommen
|
½ tsk |
Cayennepeber
|
¼ tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
2½ dl |
Dampede blandede grøntsager i mindre stykker, fx aspargesbroccoli (broccolini) og blomster-rosenkål
|
300 g |
---|---|
Rodfrugter i stave eller tynde både, fx alm. eller lilla gulerødder, gule- eller rødbeder og pastinak
|
500 g |
Grissini, fx fuldkornsstave med hørfrø
|
100 g |
---|