Jordbær

Sommer, sol og smagen af friske jordbær. Brug de smagfulde røde bær i en dessert, salat eller noget helt tredje.

En af de bedste råvarer under den danske sommer er klart friskplukkede jordbær. På en lun sommerdag kan det være skønt at tage børnene med ud at plukke jordbær. Ofte tillader pluk-selv-stederne, at der må spises jordbær, mens man plukker - og hvad er bedre end at se en barnemund fyldt med solmodne jordbær?

Nyd jordbærene friske som de er. Smagen er bedst, hvis de har stuetemperatur, så har du jordbær på køl, kan du med fordel tage dem ud af køleskabet en times tid før de skal på bordet. 

Vi har herunder samlet en række lækre opskrifter med jordbær. En dessert med jordbær, som jordbærtærte eller parfait er altid en sikker vinder. Prøv også en smagsbombe af en salat med jordbær og friske mynteblade og basilikum. Ønsker du at servere jordbær som en del af aftensmaden, kan du f.eks. prøve en sommerrelish eller en jordbær salat med skinke.

Velbekomme!

Opskrifter

Alle temaer

Søg opskrift