De marinerede smager også godt med vaniljeflødeis.
4627 kJ / 1106 kcal
506 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,9 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 13,4 g |
Fedt: | 51 % | 7 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
½ kg
Jordbær
|
|
---|---|
¼
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
1 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
1 dl
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
|
1 dl
Vand
|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1¼
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Mynteblade
|
---|