Det danske klima giver de bedst tænkelig betingelser for jordbær. Og det er selvfølgelig derfor, at smagen af danske jordbær er noget helt specielt - også i denne opskrift på marinerede jordbær. De første jordbær er klar når hyldeblomsterne springer ud. Og her er virkelig en dessert, hyldeblomstmarinerede jordbær, der byder på det allerbedste fra den danske natur. Jordbær og hyldeblomst, forenet i en nem og flot dessert, med masser af sommersmag.
De marinerede smager også godt med vaniljeflødeis.
4703 kJ / 1124 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,7 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 12,2 g |
Fedt: | 54,9 % | 7,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.