Hyldeblomstmarinerede jordbær med råcreme

Hyldeblomstmarinerede jordbær med råcreme

60+ min Dessert

Det danske klima giver de bedst tænkelig betingelser for jordbær. Og det er selvfølgelig derfor, at smagen af danske jordbær er noget helt specielt - også i denne opskrift på marinerede jordbær. De første jordbær er klar når hyldeblomsterne springer ud. Og her er virkelig en dessert, hyldeblomstmarinerede jordbær, der byder på det allerbedste fra den danske natur. Jordbær og hyldeblomst, forenet i en nem og flot dessert, med masser af sommersmag.

Mere inspiration

En overdådig lækker og nem sommerdessert.

Velbekomme!
Tip

De marinerede smager også godt med vaniljeflødeis.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4644 kJ / 1110 kcal

Næringsindhold pr. 100g

512 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 4,6 % 1,4 g
Kulhydrat: 40,4 % 12,2 g
Fedt: 55 % 7,6 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser