Hyldeblomstmarinerede jordbær med råcreme

Bedømmelse

(33 vurderinger)

60+ min

Nem og flot dessert - masser af sommersmag.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ kg jordbær
  • ¼ vaniljestang - kornene herfra
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 dl vand

Råcreme

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte. Pisk vaniljekorn, finthakket mynte, saft og vand godt sammen. Lad jordbærrene trække i lagen i mindst 1 time.

Råcreme

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til en luftig æggesnaps. Pisk fløden til et let skum og vend det i. Smag råcremen til.

Fordel de marinerede jordbær i høje glas og kom et par skefulde råcreme i hver. Pynt med mynte og server resten af råcremen til.

Tip

Jordbærrene smager også godt med vaniljeis.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 54 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En moscato d'asit, som er en hvid, sød let perlende vin fra Norditalien, vil være dejlig til denne ret. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær