En overdådig lækker og nem sommerdessert.
De marinerede smager også godt med vaniljeflødeis.
4738 kJ / 1132 kcal
518 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,8 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 13,4 g |
Fedt: | 52,1 % | 7,3 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Jordbær
|
½ kg |
---|---|
Vaniljestang - kornene herfra
|
¼ |
Finthakkede friske mynteblade
|
1 spsk |
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
1 dl |
Vand
|
1 dl |
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
2 |
---|---|
Sukker
|
2 spsk |
Vaniljestang - kornene herfra
|
1¼ |
1½ dl |
Friske mynteblade
|
---|