Hyldeblomstmarinerede jordbær med råcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

60+ min

Nem og flot dessert - masser af sommersmag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ kg jordbær
  • ¼ vaniljestang - kornene herfra
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 dl vand

Råcreme

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte. Pisk vaniljekorn, finthakket mynte, saft og vand godt sammen. Lad jordbærrene trække i lagen i mindst 1 time.

Råcreme

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til en luftig æggesnaps. Pisk fløden til et let skum og vend det i. Smag råcremen til.

Fordel de marinerede jordbær i høje glas og kom et par skefulde råcreme i hver. Pynt med mynte og server resten af råcremen til.

Tip

Jordbærrene smager også godt med vaniljeis.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En moscato d'asit, som er en hvid, sød let perlende vin fra Norditalien, vil være dejlig til denne ret. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær

Andre gode forslag