10 sprøde pizzahacks

10 sprøde pizzahacks

Vi har lavet 10 sprøde pizzahacks, så du kan pifte den klassiske pizza lidt op. Hvad siger du f.eks til pizza til morgenmad, eller hvad med pizza til dessert? Og hvordan er det nu med ost, sauce og topping. Her får du lidt mere inspiration.

Pizzabund

En god pizzabund er forudsætningen for en god pizza. Vi har samlet en genial opskrift, samt tips og tricks i artiklen her:

Sauce

Klassiske tomatsauce går du aldrig glat i byen med. Den smager godt og den kan købes eller du kan lave den selv – det bliver den kun bedre af:

I stedet for tomatsauce kan du lave Pizza bianca, hvor du smører cremefraiche 38% på piz-zabunden. De givere en dejlig cremet pizza og perfekt til f.eks en kartoffelpizza. Du kan også bruge flødeost evt. med smag og hytteost.

Ost på pizza

Mozzarella ost – frisk eller revet er klassisk på de fleste oste. Netop mozzarella har en rigtig god strækevne, der giver de lange lækre ostetrænge, hvilket er lækkert på en pizza. Yder-mere giver mozzarellaen en flot gylden farve under bagning. Men mozzarella har en meget mild smag, så hvis du godt kan lide smagen af ost kan du med fordel blande:

  • 2/3 dele revet mozzarella
  • 1/3 mere smagfuld ost f.eks havarti, cheddar, havgus, parmesan, salatost eller en skimmel-ost (blå eller hvid)

På den måde får du både en bedste konsistens og den bedste smag.

Topping

Kun fantasien sætter grænser – her får du 10 skønne ideer

Morgenmadspizza-hacks

Dessertpizza-hacks

Klassiske pizzahacks