Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
Du kan naturligvis vælge dit yndlingsfyld at komme på pizzaerne. Der er masser af inspiration til andet fyld på pizzaer, når du søger på sitet.
12068 kJ / 2884 kcal
989 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 17,9 % | 10,4 g |
Kulhydrat: | 48,8 % | 28,4 g |
Fedt: | 33,3 % | 8,9 g |
Du kan have pizzabunde klar i fryseren - lige til at bage.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hvedemel
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet zittauerløg
|
|
2
Små, knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Rapsolie
|
100 g
Kogt skinke i tynde skiver
|
|
---|---|
200 g
Revet mozzarellaost
|