Mini pizzaer

Mini pizzaer

60+ min
Pizzaer i miniudgave. Lad børnene lave deres egne små pizzaer med det fyld de bedst kan lide. Her er en opskrift med enkelt fyld, men mon ikke du finder på anden spændende topping også. Minipizzaerne er også oplagte at tage med i madpakken - og som hurtigt mellemmåltid.
https://www.arla.dk/opskrifter/mini-pizzaer/

Sådan gør du

Pizzabunde
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
  • Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  • Del dejen i 24 stykker og rul dem ud til runde dejplader (ca. 7 cm i diameter). Sæt pizzabundene på plader med bagepapir.
Pizzafyld
  • Rør ingredienserne til tomatsaucen sammen.
  • Skær skinken i tern.
  • Fordel tomatsauce, skinke og ost på bundene og bag pizzaerne midt i ovnen i ca. 10 min. ved 225° - varmluft.

Du kan naturligvis vælge dit yndlingsfyld at komme på pizzaerne. Der er masser af inspiration til andet fyld på pizzaer, når du søger på sitet.

Energiindhold for hele retten:

12408 kJ / 2966 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1017 kJ / 243 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 17,1 % 10,2 g
Kulhydrat: 47,5 % 28,4 g
Fedt: 35,4 % 9,7 g
Mere inspiration

Du kan have pizzabunde klar i fryseren - lige til at bage.

Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(518)
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Sådan knuser eller hakke du nemt et fed hvidløg.

Ingredienser

Pizzabunde
25 g Smør
2½ dl Mælk
25 g Gær
2 tsk Sukker
1 tsk Groft salt
400 g Hvedemel
Pizzafyld
1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
2 tsk Fintrevet løg
2 Små, knuste fed hvidløg
1 tsk Tørret oregano
1 tsk Sukker
½ tsk Groft salt
½ dl Rapsolie
100 g Kogt, røget skinke i tynde skiver
200 g Revet mozzarellaost