Mini pizzaer

Mini pizzaer

60+ min
Lad børnene lave deres egen pizza med det fyld de bedst kan lide.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.

Pizzabunde
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
  • Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
  • Del dejen i 24 stykker og rul dem ud til runde dejplader (ca. 7 cm i diameter). Sæt pizzabundene på plader med bagepapir.
Pizzafyld
  • Rør ingredienserne til tomatsaucen sammen.
  • Skær skinken i tern.
  • Fordel tomatsauce, skinke og ost på bundene og bag pizzaerne midt i ovnen.
Tips

Du kan naturligvis vælge dit yndlingsfyld at komme på pizzaerne. Der er masser af inspiration til andet fyld på pizzaer, når du søger på sitet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12068 kJ / 2884 kcal

Næringsindhold pr. 100g

989 kJ / 236 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 17,9 % 10,4 g
Kulhydrat: 48,8 % 28,4 g
Fedt: 33,3 % 8,9 g
Mere inspiration

Du kan have pizzabunde klar i fryseren - lige til at bage.

Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(471)
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Pizzabunde
25 g Smør
2½ dl Mælk
25 g Gær
2 tsk Sukker
1 tsk Groft salt
400 g Hvedemel
Pizzafyld
1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
2 tsk Fintrevet zittauerløg
2 Små, knuste fed hvidløg
1 tsk Tørret oregano
1 tsk Sukker
½ tsk Groft salt
½ dl Rapsolie
100 g Kogt skinke i tynde skiver
200 g Revet mozzarellaost