Pizza på grill med salatost og rucola

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

At grille en pizza, er en hurtig og lækker måde at få en uimodståelig sprød pizza til sommerens fester og havehyge.

Ingredienser

Antal portioner

Ingredienser

  • 50 g rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Fremgangsmåde:

Fyld grillstarteren med briketterne og tænd op. Fordel de varme briketter rundt langs kanten af grillen (cirkulært). Læg en pizzasten på grillens rist. Læg låg på og lad grillen stå 10-15 min., til stenen er godt varm.

Rul dejen ud og smør tomatsaucen på dejen. Skær squashen i tynde skiver, gerne på et mandolinjern, og vend dem med olien. Fordel squashskiverne og mozzarellaen på dejen. Smuldr til sidst salatosten herpå og grill pizzaen. Passer pizzaen ikke til pizzastenen, så del pizzaen og grill af 2 omgange.

Server pizza med rucolasalat på toppen.

Bagetid

Ca. 6 min. i grill på pizzasten til bunden er sprød og gylden.

Tip

Du kan bage pizzaen i en ovn. Sæt en pizzasten til opvarmning i ovnen ved ca. 250° traditionel ovn i en time. Bag pizzaen til den er færdig, ca. 8 min. til osten er gylden og bunden er sprød. Passer pizzaen ikke til pizzastenen, så del pizzaen og bag af 2 omgange.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: