Pizza på grill med salatost og rucola
60+ min

Pizza på grill med salatost og rucola

At grille en pizza, er en hurtig og lækker måde at få en uimodståelig sprød pizza til sommerens fester og havehyge.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza på grill med salatost og rucola

At grille en pizza, er en hurtig og lækker måde at få en uimodståelig sprød pizza til sommerens fester og havehyge.

Antal portioner

Ingredienser

  • 50 g rucolasalat

Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde:

Fyld grillstarteren med briketterne og tænd op. Fordel de varme briketter rundt langs kanten af grillen (cirkulært). Læg en pizzasten på grillens rist. Læg låg på og lad grillen stå 10-15 min., til stenen er godt varm.

Rul dejen ud og smør tomatsaucen på dejen. Skær squashen i tynde skiver, gerne på et mandolinjern, og vend dem med olien. Fordel squashskiverne og den revede pizzaost på dejen. Smuldr til sidst salatosten herpå og grill pizzaen. Passer pizzaen ikke til pizzastenen, så del pizzaen og grill af 2 omgange.

Server pizza med rucolasalat på toppen.

Bagetid

Ca. 6 min. i grill på pizzasten til bunden er sprød og gylden.

Tip

Du kan bage pizzaen i en ovn. Sæt en pizzasten til opvarmning i ovnen ved ca. 250° traditionel ovn i en time. Bag pizzaen til den er færdig, ca. 8 min. til osten er gylden og bunden er sprød. Passer pizzaen ikke til pizzastenen, så del pizzaen og bag af 2 omgange.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 42 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Protein: 19 %
  • Fiber: 8,6 g
Print