Kirsebærmuffins med lakrids
1 timer

Kirsebærmuffins med lakrids

Så er kagen til kaffen sikret.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kirsebærmuffins med lakrids

Så er kagen til kaffen sikret.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 75 g blødt smør
  • 150 g rørsukker (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • ¼ liter Arla A38® Mild hindbær 0,5%
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl grofthakkede tørrede kirsebær eller blandede tørrede bær
  • 1½ tsk knust engelsk lakrids

Glasur

Pynt

  • grofthakkede tørrede kirsebær eller blandede tørrede bær
  • knust engelsk lakrids

Fremgangsmåde:

Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt sammen. Pisk æggene i et af gangen og vend det syrnede produkt i. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med de tørrede bær og knust lakrids. Fordel dejen i 12 papirmuffinsforme og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Glasur

Rør flormelis og det syrnede produkt sammen. Fordel glasuren på de 12 muffins og drys med de hakkede tørrede bær og den knuste lakrids.

Bagetid

20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 78 %
  • Fedt: 20 %
Print