Rørt yoghurt med ahornsirup

Perfekt til morgenmad eller brunch - eller som en lille hverdagsdessert!
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rørt yoghurt med ahornsirup

Perfekt til morgenmad eller brunch - eller som en lille hverdagsdessert!

Antal portioner

Fyld

  • 150 g friske hindbær
  • 25 g ristede mandelsplitter
  • 1 dl ahornsirup

Fremgangsmåde:

Kom yoghurt og kvark i en skål og vend det sammen. Fordel blandingen i 8 glas (a ca. 2 dl).

Fyld

Fordel hindbær og mandelsplitter ovenpå yoghurten. Server ahornsiruppen i en lille kande ved siden af.

Tips

Den rørte yoghurt med mandelsplitter og frugt kan forberedes ca. 2 timer før servering. Lad dem stå tildækkede i køleskabet og dryp dem først med sirup lige inden serveringen.

I stedet for hindbær kan du bruge anden frugt efter eget valg - i mindre stykker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 25 %
Print