Kyllingekarbonader
30 min

Kyllingekarbonader

En meget nem og hurtig hverdagsret som smager dejligt.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingekarbonader

En meget nem og hurtig hverdagsret som smager dejligt.

Antal portioner
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk olivenolie

Lune ærter med løg

  • 6 rødløg i tern
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Whiskysauce

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - skrællede og kogte

Fremgangsmåde:

Form kødet til 8 små "karbonader" og drys dem med salt og peber. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Steg "karbonaderne" ca. 6 min. - vend dem af og til. Tag de stegte "karbonader" op og hold dem varme.

Lune ærter med løg

Varm resten af olien ved kraftig varme og svits rødløgene i ca. 3 min. Tilsæt ærter, salt og peber og svits i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Whiskysauce

Kom imens whiskysauce og mælk i en lille tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %
Print