Lasagne italienne

Lasagne italienne

1 timer Hovedret
Fryseegnet
Lækker italiensk lasagne med opskrift på kødsauce med krydderier og hjemmelavet mornaysauce (ostesovs). Drys med rasp på toppen og server med en tomatsalat - et friskt tilbehør til hjemmelavet lasagne. Lasagne italienne var ret eksotisk, da opskriften kom på et løsblad i 1977. Danskerne var næsten lige begyndt at rejse ud på charterferier og kom hjem og skulle eksperimentere med den spændende mad, de havde fået i udlandet. Opskriften er nok ikke som en italiener ville lave den, men det var så kloge vi var dengang.
Mere inspiration

Lasagne og salat, et sikkert hit i familien.

Lasagne
60+ min
Lasagne
(226)
Velbekomme!
Frysetip

Lasagnen kan fryses inden bagning – tø den op i køleskabet, inden du sætter den i ovnen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14317 kJ / 3422 kcal

Næringsindhold pr. 100g

561 kJ / 134 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 26,3 % 8,7 g
Kulhydrat: 34,9 % 11,5 g
Fedt: 38,8 % 5,9 g
Relateret video
Sådan laver du en opbagt sovs

Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.

Ingredienser