Lasagne og salat, et sikkert hit i familien.
Lasagnen kan fryses inden bagning – tø den op i køleskabet, inden du sætter den i ovnen.
14300 kJ / 3418 kcal
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,2 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 34,8 % | 11,5 g |
Fedt: | 39 % | 5,9 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
Smør
|
25 g |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
500 g |
Hakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørret timian eller basilikum
|
1 tsk |
Tørret oregano
|
½ tsk |
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
1 dåse |
Oksebouillon
|
1½ dl |
Smør
|
25 g |
---|---|
Hvedemel
|
3½ spsk |
Kogende mælk
|
6 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
|
Revet muskatnød
|
½ tsk |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
Forkogte, tørrede lasagneplader (ca. 250 g)
|
15 |
---|
Rasp
|
2 spsk |
---|---|
Smør
|
25 g |
Tomatsalat
|
500 g |
---|