Madplan

Den nye madplan fra Karolines Køkken®. Her får du 7 nye opskrifter hver uge samt to til dessert i weekenden, så du let kan få inspiration til ugens måltider og spare tid i hverdagen. Du kan tilmelde dig madplanen og nyhedsbrevet fra Karolines Køkken® ved at logge ind på mine sider.

UGE 17 - Madplan

Har du smagt de 2 nye Karolines Køkken® skyr med smag. Der er en med honning/sennep og en med chili.

Tips

Tips & inspiration: Wok med rabarber, kylling og skyr Du kan skifte rabarberne ud med andre grønsager, fx squash eller peberfrugt. Men det er dejligt med lidt forandring, der følger sæsonen. Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt Lav evt. ekstra couscousgryn, når du alligevel er i gang. Så kan du lynhurtigt blande en salat til madpakken næste dag - og måske få brugt et par rester. Fx nogle af de grønsager du har sammen med en rest kød, fisk eller ost. Smag til med lidt citronsaft, olivenolie og frisk eller tørret oregano. Salsa verde til æg og grønsager Gnid evt. det ristede brød med hvidløg. Hytteost-risotto med grillet parmaskinke Du kan bruge bacon i stedet for parmaskinke. Rist evt. baconen i en pande, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til baconen er gylden og sprød. Lad den dryppe af på køkkenrulle. Steaksalat med cremet dressing og brødcroutons Du kan også lave salaten med flanksteak, som du steger hel og derefter skærer i tynde skiver. Pizza med spæde grønsager Du kan godt bage 2 pizzaer ad gangen ved 225° - varmluft. Når du trækker bagepapiret med pizzaerne over på varme bageplader, får du dejligt sprøde bunde, selv uden pizzasten. Belgiske vafler med softice, chokoladesauce og mandelknas Det lille drys salt i mandlerne giver et fint overraskende pift sammen med den cremede softice og chokoladesaucen. Høne i asparges med estragon Du kan lave en dejlig krydret suppe dagen efter. Varm 1 liter Karolines Køkken® eksotisk Thaisuppe og fyld den med nudler, grønne asparges, rød peber og forårsløg. Spæd op med noget af hønsekødssuppen og smag til med chili, limesaft og frisk ingefær. Kog evt. den overskydende hønsekødssuppe godt ind og gem den i fryseren (i isterningsposer). Sådan en isterning giver god smag til fx en champignonsauce. Rabarber, myntecreme og sprødt drys Stil evt. vaniljecreme i køleskabet dagen før eller i fryseren ½-1 time før du pisker den, så den hurtigere bliver kold.