Madplan - UGENS MADPLAN

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad. Du kan tilmelde dig ugens madplan ved logge på mine sider i menuen, eller ved at oprette en bruger samme sted.

Opal, Victoria, Reine Claude og Sveske….nu er der masser af danske blommer at vælge imellem, hver med deres skønne smag og farve.

Mandag 29-08-16
Rispilaf med brombærsalsa og sursød dressing

Hovedret: Rispilaf med brombærsalsa og sursød dressing

En dejlig risret med kylling og 2 forskellige sursøde tilbehør.

45 min

Tirsdag 30-08-16
Sandart i tomat-dildfløde

Hovedret: Sandart i tomat-dildfløde

Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.

1 timer

Onsdag 31-08-16
Pasta med aubergine og oliven

Hovedret: Pasta med aubergine og oliven

Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid.

30 min

Torsdag 01-09-16
Stegte kødboller og syltede grøntsager

Hovedret: Stegte kødboller og syltede grøntsager

Boller i karry - bare med stegte kødboller i stedet for de kogte. Og med et dejligt sursødt tilbehør af blommer, bladselleri og løg.

30 min

Fredag 02-09-16
Kartoffelsalat med bagte kartofler

Hovedret: Kartoffelsalat med bagte kartofler

En lækker fyldig kartoffelsalat med bl.a. bagte kartofler, æbler, savojkål og rødløg....næsten et måltid i sig selv. Suppleret med hvidløgsskyr og flanksteak et måltidet fuldendt.

45 min

Lørdag 03-09-16
Chilibagt laks med ovnbagte rodfrugter

Hovedret: Chilibagt laks med ovnbagte rodfrugter

Laks med sød chilisauce og sesam serveret med ovnbagte rodfrugter - en smuk og indbydende smagskombination!

45 min

Blommegrød

Dessert: Blommegrød

Kølig, lækker grød af friske blommer - velegnet som dessert eller på en varm sommerdag.

60+ min

Søndag 04-09-16
Marineret kyllingebryst med varm dressing

Hovedret: Marineret kyllingebryst med varm dressing

Den lune, krydrede og fyldige dressing tilfører salaten et ekstra lækkert pift.

60+ min

Kold frugtsuppe med vaniljeflødeskum

Dessert: Kold frugtsuppe med vaniljeflødeskum

Skøn farverig dessert med friske hindbær og blåbær og et pift af kardemomme - serveret med iskold vaniljeflødeskum er det et sikkert hit.

60+ min