Eksotisk kyllingesalat
60+ min

Eksotisk kyllingesalat

En anderledes kyllingesalat med smag af karry, ananas og mangochutney.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Eksotisk kyllingesalat

En anderledes kyllingesalat med smag af karry, ananas og mangochutney.

Antal portioner
  • 150 g Buko® Naturel
  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 2 tsk karrypasta
  • 2 spsk mild mangochutney
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g koldt stegt kyllingekød i tern
  • 100 g snittet bladselleri
  • 100 g gule peberfrugter i tern
  • 1 mangofrugt
  • 100 g små champignoner
  • 150 g ananas i tern
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 400 g franskbrød

Fremgangsmåde:

Rør flødeost, fraiche, karrypasta, mangochutney og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber. Rør kyllingetern, bladselleri, peberfrugt, mangofrugt, små kvarte champignon og ananas i blandingen. Lad salaten trække ca. 1 time og smag til. Server salaten med brød eller som sandwichfyld.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 32 %
Print