Vægt: Mel, gryn og kerner

Har du brug for at omregne fra dl til g - eller omvendt? så brug dette overskuelige skema på de mest almindelige mel-,gryn og kernetyper.
1 dl 1 spsk 1 tsk
Bulgur 75g 11 g 4 g
Byggryn 55 g 9 g 3 g
Cornflakes 12 g 2 g
Cous cous 75 g 11 g 4 g
Fuldkornsmel 60 g 9 g 3 g
Grahamsmel 60 g 9 g 3 g
Havregryn 35 g 5 g 2 g
Havreklid 35 g 5 g 2 g
Hirseflager 40 g 6 g 2 g
Hirse/boghvede, hel 80 g 12 g 4 g
Hvedekerner, knækkede 75 g 12 g 4 g
Hvedeklid 30 g 5 g 2 g
Hvedekim 30 g 5 g 2 g
Hvedemel 60 g 10 g 3 g
Hørfrø 65 g 12 g 4 g
Kartoffelmel 70 g 11 g 4 g
Kokosmel 35 g 6 g 2 g
Majsmel 65 g 10 g 3 g
Majsstivelse 50 g 8 g 2 g
Mannagryn 70 g 11 g 4 g
Pasta/durummel 75 g 12 g 4 g
Perlebyg og - spelt 70 g 11 g 4 g
Quinoa 70 g 11 g 4 g
Rasp 50 g 9 g 3 g
Ris, brune 85 g 14 g 5 g
Ris, grød- og risotto 90 g 15 g 5 g
Ris, løse 75 g 12 g 4 g
Rismel 65 g 10 g 3 g
Rugkerner, hele 75 g 11 g 4 g
Rugkerner, knækkede 55 g 8 g 3 g
Rugmel 55 g 9 g 3 g
Sagogryn 65 g 10 g 3 g
Sesamfrø 60 g 10 g 3,5 g
Sigtemel 55 g 9 g 3 g
Saucejævner 50 g 8 g 3 g
Solsikkekerner 50 g 9 g 3 g
Speltkerner 70 g 12 g 4 g
Trekornsblanding 75 g 11 g 4 g
Vilde ris 65 g 10 g 3 g