Ostebrød med krabber
Bedømmelse (4)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Ostebrød med krabber

Smager himmelsk - også velegnet som en snack eller til frokostbordet.

Antal portioner
  • 100 g mayonnaise
  • 12 tsk groft salt
  • 14 tsk edelsüsspaprika
  • 1 12 spsk friskpresset citronsaft
  • 12 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 185 g krabbekød
  • 4 skiver ristet franskbrød
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 75 g revet gul ost, fx Riberhus® ML 25% (45+) (1 12 dl)

Mayonnaisen smages til med salt, paprika og citronsaft. Piskefløden røres i, og derefter vendes krabbekødet forsigtigt i. Blandingen lægges på det ristede franskbrød. De stiftpiskede æggehvider blandes med den revne ost og lægges over. Brødene gratineres midt i ovnen, til de er gyldne. Serveres varme, som forret eller efter teatertid.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 65 %
  • Alkohol: 0 %