Kærnemælkssuppe
Bedømmelse (7)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 15 min

Kærnemælkssuppe

Varm kærnemælkssuppe med citron, rosiner og flødeskum på toppen.

Antal portioner
  • 2 spsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 liter kærnemælk
  • 4 spsk sukker
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 12 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 60 g rosiner (1 dl)

Pynt

  • Karolines Køkken® Piskefløde 38% pisket til flødeskum

Rør majsstivelse og 1/3 af kærnemælken ud i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af kærnemælken og de øvrige ingredienser. Bring suppen i kog under omrøring og kog den ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Tilsæt rosiner og smag til. Server kærnemælkssuppen med flødeskum på toppen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 0 %