Istaffel

En isbar hvor man kan lave sin helt egen isdessert - det skal nok bringe lykke hos de yngste!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Istaffel

En isbar hvor man kan lave sin helt egen isdessert - det skal nok bringe lykke hos de yngste!

Antal portioner
  • 50 g smuttede mandler
  • 10 g smør
  • 1 liter vaniljeflødeis

Fremgangsmåde:

Rist mandlerne i gyldent smør i en pande og lad dem køle af.

Skær bananerne i mindre stykker. Pisk fløden til et let skum. Anret banan, flødeskum og de øvrige ingredienser i små skåle og glas.

Ved serveringen

Skær isen i mindre stykker og anret dem på et fladt fad. Fordel skåle og glas med tilbehør rundt om isen.

Tip

I stedet for mandarin og banan kan man servere frisk ananas, pære, hindbær, jordbær, blåbær, brombær eller henkogt frugt, fx ferskner i små stykker. Rosiner og ristet kokos smager også dejligt.

Istaffel er velegnet til fx en børnefødselsdag. Lad børnene være med i tilberedningen og anretningen. Og ved festen kan de små gæster selv vælge lige præcis det tilbehør de synes smager bedst.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 17720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 63 %
Print

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Is ledsages ofte rigtig godt af den søde, hvide og let perlende moscato d'asti Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan