Bedre madvaner for næste generation

Generation Food Award

Generation Food award

Generation Food Award er et initiativ fra Copenhagen Cooking & Food Festival og Arla.

Awardshowet hylder de aktører, der har gjort noget særligt i årets løb for at skabe bedre madvaner til næste generation.

Samtidig ønsker vi med awardshowet, at rejse penge til at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr.

Indsamling

Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til Arla Fondens MADlejr, der hvert år tilbyder over 1500 børn at lære at lave mad, blive inspireret til at finde glæden ved madlavning og få viden om gode madvaner. Målet er at 10.000 børn årligt får den samme mulighed.

Læs mere her

Prisuddeling

I 2018 bestod juryen af familievejleder Lola Jensen, kok og TV-vært Timm Vladimir, kok og madskribent Louisa Lorang, professor Karen Wistoft samt tre børn fra MADlejr.

 

Priser og vindere

Good for you - fun for you. 

Prisen er sponsoreret af Disney, og hylder dem, der gør det nemmere og sjovere at træffe det sunde valg. 
Vinderen blev FødevareBankens Morgenmadsklubber. 

 

Enjoy together - mere fællesskab og nærvær

Prisen er sponsoreret af Tulip, og anerkender dem, der tager ansvar og viser intiativ til at prioritere sammenhold omkring hverdagsmåltider. Vinderen blev Danmark Spiser Sammen.

 

Mindre Madspild

Prisen er sponsoreret af Copenhagen Cooking & Food Festival, og hylder de projekter, som kæmper for at sikre mindre madspild. 
Vinderen blev FødevareBankens Morgenmadsklubber.

 

Bedste Digital Initiativ 

Prisen sponsoreres af Arla, og gives til et projekt, der bruger digitale muligheder til at kommunikere et godt budskab, som er i tråd med formålet om at skabe bedre madvaner. 
Vinderen blev GoCook. 

 

Bedste Læring

Prisen sponsoreres af Arla Fonden, og hylder initiativer, der udvikler og tilbyder læringsforløb, som giver børn og unge lejlighed til at arbejde med sundhed og bæredygtighed.
Vinderen blev Madskoler. 

 

Årets Økologiske Lancering 

Prisen er sponsoreret af Føtex og gives til årets lancering af et produkt, der kan noget særligt i forhold til smagsoplevelse og tanken bag. 
Vinderen blev Hanegal.