Generation Food Award
Bedre madvaner for næste generation

Generation Food Award

Årets Madsjæl 2021

Tusind tak for de mange nomineringer til "Årets Madsjæl 2021". 

En jury er netop nu ved at udvælge de kandidater, der går videre i udvælgelsesprocessen. De kandidater der går videre får direkte besked senest 31. januar 2021. 

Igen: Mange tak for at gøre os opmærksomme på alle de mange madsjæle, som findes i her landet. 

*Vi har desværre ikke mulighed for at offentliggøre nomineringerne, da der er tale om personfølsomme oplysninger. 

 

Hverdagens madsjæle i rampelyset

Arla vil gerne hylde dem, der gør noget særligt for at skabe gode madvaner blandt børn og unge. Derfor har vi skabt Generation Food Award, som er et årligt awardshow. Inden for syv kategorier kåres de ildsjæle, der har ydet en ekstraordinær indsats og været med til at forme den kommende generations gode og sunde madvaner.

Vi afholder Generation Food Award igen den 18. marts 2021. 

Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til Arla Fondens MADlejr, der hvert år lærer 3.000 børn og unge om sunde madvaner. 

Hvad er en madsjæl?

Rejsen til et sundt liv starter tidligt, men madglæde kommer ikke af sig selv. Vi ved, at ikke alle får interessen for mad med hjemmefra, og for rigtig mange børn og unge afhænger glæden ved at lave mad af de rollemodeller, de møder på deres vej fra ”vugge til voksen”.

Det kan være en madmor, der tryller med maden i børnehaven. En spejderleder, der laver bålmad med en flok spejdere. En klubmedarbejder, der med madlavning som omdrejningspunkt skaber fællesskaber for unge. Eller det kan være en madkundskabslærer, fodboldtræner, bedstemor, som på sin egen måde sørger for sunde snacks eller skaber madglæde på anden vis. 

 

Årets madsjæl

Awardshow 2021

Den 18. marts 2021 afholder vi det store Generation Food Award-show. Her hylder vi alle dem, der gør noget ekstra for at skabe gode madvaner hos børn og unge. 

Hvis du er indstillet som "Årets Madsjæl" får du direkte besked senest 31. januar 2021.