Generation Food Award
Bedre madvaner for næste generation

Generation Food Award

Et nyt initiativ

Generation Food Award er et nyt initiativ fra Copenhagen Cooking & Food Festival og Arla.

Awardshowet er både for børn og voksne, og hylder de aktører, der har gjort noget særligt i årets løb for at skabe bedre madvaner til næste generation.

Samtidig ønsker vi med awardshowet, at rejse penge til at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr.
I 2017 var flere end 200 personer samlet om det gode formål, og juryen bestod af Timm Vladimir, Claus Meyer og Louisa Lorang, samt tre børn fra MADlejr.

Vær med i 2018

Generation Food Award 2018 bliver en uforglemmelig festaften i den gode sags tjeneste, hvor hele fødevarebranchens ambitiøse børn og voksne mødes om dialog, netværk og oplevelser.
Aftenen vil blandt andet byde på skøn intimkoncert, en gourmetmenu tilberedt af dygtige børn og kokke fra MADlejr og ikke mindst en fantastisk stemning.
Nærmere information om billetsalg kommer senere.

Indsamling

Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til Arla Fondens MADlejr, der hvert år tilbyder over 1500 børn at lære at lave mad, blive inspireret til at finde glæden ved madlavning og få viden om gode madvaner. Målet er at 10.000 børn årligt får den samme mulighed.

Læs mere her

Vinderne

Youtuberen Rasmus Brohave vandt i 2017 en Generation Food Award for bedste digitale initiativ med madserien Brohaves Køkken.
I videoen kan du høre ham fortælle om, hvordan det var at vinde en Generation Food Award.

Jury

I 2018 består juryen af familievejleder Lola Jensen, kok og TV-vært Timm Vladimir, kok og madskribent Louisa Lorang samt tre børn fra MADlejr.

Hør Claus Meyer, som var en del af juryen i 2017, fortælle om, hvorfor det er vigtigt at fokusere på den næste generations madvaner.

Prissponsorer

Prissponsorene uddeler deres egen unikke pris under temaet ”bedre madvaner til næste generation”. De navngiver prisen og udvælger kriterier, tre nominerede og to jurymedlemmer – et barn og en voksen.

Prissponsorer i 2017 var blandt andre føtex, Danish Crown, Copenhagen Cooking og Arla.

Beløbet for prissponsoratet går direkte til MADlejr. Der er kun plads til 10 prissponsorer, så I skal være hurtigt ude for at sikre jer en af de eftertragtede priser.