Pressemeddelelse

Arla lancerer ny proteinserie til fysisk aktiv livsstil

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Proteiner er en vigtig del af en aktiv livsstil. Nu lancerer Arla en proteinserie med drikkeyoghurt, yoghurtcup og mælkedrik, der er anbefalet af Team Danmark. Arla Protein kommer også dansk idrætsliv til gode i form af et beløb til både bredde- og eliteidrætten for hvert produkt, der bliver solgt.

En fysisk aktiv livsstil kræver god næring. Og i den sammenhæng fylder protein på danskernes radar. 29 procent af de danske forbrugere er nemlig særligt opmærksomme på at få nok af netop det næringsstof i kosten, viser en ny befolkningsundersøgelse, som Arla har fået foretaget gennem Epinions Danmarkspanel. Nu lancerer Arla en ny proteinserie, som består af en drikkeyoghurt med hindbær, yoghurtcup med pære og banan og en mælkedrik med blåbærsmag.De indeholder mellem 20 og 23 gram protein per servering.

På farten i motionscenteret

"Arla Protein er rig på mælkeprotein og gør det let at tanke protein i løbet af dagen. Produktet passer derfor godt til en høj fysisk aktiv livsstil. Det er uanset, om du har været ude at løbe parkour, spillet street basket eller taget et par timer i skoven på din mountainbike,” siger Jakob Knudsen, marketingdirektør i Arla, som også fremhæver, at produkterne er lette at have med på farten.

Det er især mænd, som er optaget af protein. Hele 29 procent lægger vægt på, at dét, de drikker og spiser efter motion, er rigt på protein. Og 38 procent siger, at de også lægger vægt på, at det er nemt at spise eller drikke.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 13.500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Download Billeder & Videoer