Pressemeddelelse

​Ny kommunikationsdirektør til Arla Danmark

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Niels Dahl bliver ny kommunikationsdirektør for Arla Danmarks kommunikationsafdeling og får ansvaret for at drive og udvikle Arlas relationer og omdømme hos forbrugere, politiske interessenter og ikke mindst Arlas danske andelshavere.

Han overtager stillingen fra Kasper Ibsen Beck, der er flyttet til den globale organisation for at overtage rollen som Corporate Communications Director for Arla Foods amba.

Niels Dahl kommer fra en stilling som særlig rådgiver for tidligere udenrigsminister og tidligere partileder for Liberal Alliance Anders Samuelsen. Inden da var han pressechef i henholdsvis Liberal Alliance og Venstre, hvor han også var leder af partiets Center for Kommunikation og Politik.

”Vi glæder os til at kunne byde Niels velkommen i Arla Foods. Niels’ store viden og erfaring fra sit virke i den politiske arena gør ham til en skarp og dygtig kommunikatør og leder, og vi ser frem til hans bidrag til at forme Arlas strategiske kommunikation til vores andelshavere, vores bæredygtighedsagenda og ikke mindst vores stærke forhold til forbrugere og kunder i Danmark,” siger Nick Hindle, Senior Vice President, Corporate Communications.

”Arla Foods er en af Danmarks største fødevarevirksomheder og gennem årtier har landmændene og andelsselskabet leveret produkter der er en integreret del af danskernes spisevaner. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet og yde mit bidrag til fremtidens fortælling om Arlas andelshavere, bæredygtighedsagendaen og Arlas produkter,” siger Niels Dahl.

Niels Dahl er uddannet cand. theol. fra Københavns Universitet og har også studeret ved Yale University i USA. Niels Dahl vil rapportere til Nick Hindle, Senior Vice President, Corporate Communications.

Niels Dahl tiltræder sin nye stilling d. 1 januar 2020.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 9.900 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager