Brugerundersøgelse
Konkurrencebetingelser

Brugerundersøgelse

Konkurrencen afholdes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J. (”Konkurrenceudbyderen”). Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til arladialog@arlafoods.com.

SÅDAN DELTAGER DU

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde vores brugerundersøgelse samt indtaste, navn og e-mailadresse. Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder. 
 
Du kan tilmelde dig konkurrencen fra den 6. maj 2024 til den 26. maj 2024 kl. 23.59 Det er muligt at deltage i undersøgelsen 1 gang.

HVEM KAN DELTAGE?

Du kan kun deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Konkurrenceudbyderen og datterselskaber samt deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. 

HVAD KAN MAN VINDE?

Præmien er et gavekort til Arla Unika (1500 kr.)

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 
Gevinstafgiften betales af Konkurrenceudbyderen. Hvis vinderen som følge af præmien pådrager sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser hæfter Konkurrenceudbyderen ikke herfor. 

UDVÆLGELSE OG OFFENTLIGGØRELSE AF VINDER

Der trækkes 1 vinder ved tilfældig lodtrækning den 27. maj 2024, og vinderne vil blive kontaktet direkte af Konkurrenceudbyderen via arladialog@arlafoods.com, hvorefter vinderne vil få tilsendt præmien. 
For at kunne modtage præmien er vinderne forpligtet til at oplyse fulde navn, alder, mobilnummer, adresse samt øvrige relevante oplysninger til brug for fremsendelse af præmien. Hvis Konkurrenceudbyderen kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, er Konkurrenceudbyderen ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien. Konkurrenceudbyderen er berettiget til frit og uden særskilt vederlag at anvende oplysningerne om vinderen/vinderne samt de vindende opslag/billede/besvarelse til ethvert formål, herunder reklame og markedsføring i enhver form. 

ØVRIGT

Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemands rettigheder, og ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Konkurrenceudbyderen sig retten at straks at ekskludere deltagere fra konkurrencen. Konkurrenceudbyderen er berettiget til at stoppe konkurrencen, hvis det måtte vise sig nødvendigt, og Konkurrenceudbyderen er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse i konkurrencen. 

BEHANDLING AF DINE OPLYSNINGER

Hvis du vinder, vil vi kontakte dig herom ved brug af de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med deltagen i konkur-rencen. Vi registrerer de persondata, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen 
Vi registrerer de persondata, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, herunder navn, e-mailadresse og konkurrencebesvarelse. Det er frivilligt at deltage i konkurrencen. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan deltage i konkurrencen. Vi bruger dine persondata til at administrere konkurrencen, finde og kontakte en vinder og overlevere præmien. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med konkurrencer, hvor længe vi opbevarer dine persondata og om dine rettigheder i vores privatlivspolitik, som du finder her.