Fremstilling
Yoghurt er et populært fermenteret (syrnet) mælkeprodukt og en naturlig kilde til blandt andet protein og calcium. Yoghurt kan laves af både sød-, let- eller skummetmælk, hvilket betyder, at der findes yoghurt i flere forskellige fedt-niveauer. Mælken homogeniseres, pasteuriseres og afkøles, hvorefter der tilsættes en bakteriel syrningskultur. Det giver yoghurten sin tykke, bløde konsistens og karakteristiske smag. Efterfølgende kan der så tilsættes sukker, sødestoffer, frugt eller smag.
Anvendelsesmuligheder
Yoghurt kan spises hele dagen! Både neutral med topping som en klassisk morgenmad eller et let mellemmåltid, men den kan også bruges i en frisk smoothie eller som lassi. Yoghurt egner sig godt til desserter, marinader, dressinger og kan også fryses og laves til lækkert yoghurtis. På den måde kan yoghurt bruges morgen, middag og aften, samt både til forretten, hovedretten og desserten.
Arla yoghurt
Arla® Øko yoghurt jordbær 0,4% 1000g
Arla® Øko yoghurt naturel 0,5% 1000g
Arla® Øko yoghurt pære&banan 1l
Arla® Lactofree yoghurt jordbær/vanilje 1,4% 1000g
Arla® Lactofree yoghurt naturel 1,5% 1000g
Arla® Lactofree yoghurt pære&banan 1,4% 1000g
Cheasy® yoghurt blåbær, granatæble & acai 0,1% 1000g
Cheasy® yoghurt fersken/passionsfrugt 0,1% 1000g
Cheasy® yoghurt skovbær 0,1% 1000g
Kløver® sødmælksyoghurt jordbær 3,1% 1000g
Kløver® sødmælksyoghurt naturel 3,5% 1000g
Kløver® sødmælksyoghurt peach melba 3,1% 1000g
Kløver® sødmælksyoghurt pære/banan 3,1% 1000g
Kløver® yoghurt appelsin 3,3% 1000g