Når aftensmaden sættes på bordet, hitter traditionelle retter som stegt kylling, frikadeller og pasta med kødsovs. Men en ny undersøgelse fra Karolines Køkken viser, at der er kønsforskelle at spore i danskernes hverdagsfavoritter. Hvor mæn
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/ny-undersoegelse-danskerne-er-enige-her-er-vores-favoritretter-2781089/
Danskerne bruger en større og større del af madbudgettet på økologi. Det skyldes blandt andet et større udbud af varer og flere penge i pungen, mener professor bag forskningsstudie. Det er især kvinderne, der sørger for, at de økologiske ma
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/danskerne-bruger-flere-penge-paa-oekologi-2776843/
Arla fortsætter indsamlingen af de tusindvis af grønne mælkekasser, der hvert år forsvinder fra produktionen. Mere end 100.000 mælkekasser er allerede kommet retur fra danskerne, men der findes mange flere i hele Danmark. For hver indsamlet
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/arlas-maelkekasseindsamling-fylder-to-aar-nu-gaar-donation-til-madlejr-2690404/
Arla Foods har i første halvår 2018 forbedret lønsomheden og leveret en omsætningsvækst på 2,2 procent til 5,1 milliarder EUR, blandt andet drevet af vækst i selskabets strategiske brands og mælkepriser der er på vej op igen efter et svagt
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/arla-paa-rette-vej-efter-vanskeligt-foerste-kvartal-2518997/
Landmandsejede Arla Foods vil bygge et banebrydende innovationscenter i Nr. Vium for at udforske vallens fulde potentiale.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/arla-leder-vejen-inden-for-valle-med-nyt-innovationscenter-2665653/
Arla Foods har besluttet at lukke Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste. Lukningen sker fordi, det ikke længere er rentabelt for Arla at fortsætte sine aktiviteter på mejeriet.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/endrup-mejeri-lukker-2645314/
Foråret har overgået sig selv. Rekordantal sommerdage i maj og juni betyder, at de danske jordbær allerede er spiseklar. Og de modne bær kalder på følgeskab af fløde. Dét kan ses på flødesalget, som ifølge tal fra Karolines Køkken får dansk
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/foraarshedeboelge-saetter-tryk-paa-floedesalget-2556746/
De afsluttende eksamener for gymnasieeleverne er i fuld gang. Når den sidste karakter er i hus, står den på fest og farver og kulminerer med den længe ventede studenterkørsel. Forældre landet over har derfor en udfordring. Nemlig at byde på
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/er-du-klar-til-studenterbesoeg-gode-raad-til-hvad-du-kan-servere-2547216/
Danskerne er optaget af bæredygtighed. Og flertallet mener, at det er forbrugernes ansvar at sikre en grøn udvikling. Men samtidig med, at bæredygtighed fylder i bevidstheden, aner danskerne grundlæggende ikke, hvordan de vælger en bæredygt
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/danskerne-om-baeredygtighed-det-er-vores-ansvar-2543742/
Økologisk laktosefri minimælk er seneste skud på stammen i en lang række af nyheder inden for laktosefri produkter hos Arla. Og allerede nu har mælken fået godt tag i danskerne. Arla melder, at hele kategorien af laktosefri mælk er i vækst
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/salget-af-laktosefri-maelk-eksploderer-2531488/
Arla Foods amba’s bestyrelse har valgt Jan Toft Nørgaard fra Skærbæk til at efterfølge Åke Hantoft som formand for Arla Foods amba, når Hantoft træder tilbage den 2. juli efter syv år som formand.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/jan-toft-noergaard-udpeget-som-ny-formand-for-arla-foods-amba-2518384/
Syv ud af 10 elever ved mere om, hvad der er sundt, og hver anden elev vil spise sundere. Det er to af de konkrete resultater af et undervisningsforløb om mad og sundhed. Det såkaldte MADmovers-projekt fra Arla spredes nu ud til hele landet
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/10-punktum-000-boern-skal-skabe-bedre-skolemaaltider-2519187/