Fusionen med belgiske EGM Walhorn styrker Arla Foods' status som verdens mest multinationale, landmandsejede mejerivirksomhed.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2014/news/13-500-landmaend-fra-7-lande-ejer-arla-foods-89662/
Fredag d. 10. januar lyder det officielle startskud for produktionen på Danmarks nyeste – og måske også mindste – mejeri. Det nye mikromejeri kommer til at ligge skulder ved skulder med Christiansfeld Mejeri, der er et af landets største, m
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2014/news/arla-aabner-mikromejeri-i-christiansfeld-74424/
Den nyudnævnte fødevareminister, Karen Hækkerup (S), besøgte i weekenden Arla Food Fest i Kongens Have. Her mødtes hun med Arla Fondens direktør Sanne Vinther, som gav en kort introduktion til Arla Fondens madlejrskoler, der skal testes for
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2013/news/foedevareministeren-besoegte-arla-food-fest-64995/
Arla Yoggi® har altid været kendt som en sukkersødet yoghurt med masser af smag. Men i efteråret 2012 lancerede Arla tre nye Yoggi® smagsvarianter med 30% mindre sukker*, som forbrugerne har taget rigtig godt imod. Derfor fjerner Arla nu og
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2013/news/klassikeren-arla-yoggi-r-jordbaer-bliver-slankere-58017/
Arla Foods opnåede to førstepladser og to andenpladser ved den internationale osteudstilling “The Nantwich International Cheese show”, der blev afholdt i England i sidste uge. Settle Mejeri besatte førstepladsen i kategorien saltet smør i b
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2002/pressrelease/smoer-fra-settle-og-hvidloegsost-fra-holstebro-i-top-758364/
Arla Foods’ newzealandske samarbejdspartner Fonterra har spist sig ind på endnu en del af det australske marked ved at fusionere med den australske mejerikoncern Bonlac Foods.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2002/pressrelease/fonterra-fusionerer-med-australske-bonlac-foods-759336/
Arla Foods Ingredients tager nu et nyt pilotanlæg i brug i Argentina for bedre at kunne servicere kunder i Latinamerika med fokus på syrnede produkter, iscreme og oste.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2002/pressrelease/arla-foods-ingredients-aabner-pilotanlaeg-i-argentina-758818/
I den nye strategi satses yderligere på varemærket Danubio, som allerede er velkendt i Brasilien.En ny organisation i Brasilien med større fokus på Arla Foods’ sortiment har foreløbig givet gode resultater. I maj var afsætningen således 480
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2002/pressrelease/ny-organisation-i-brasilien-giver-resultater-758812/
I starten af 2003 flyttes både den danske og den svenske produktion af kvarg til Brabrand Mejeri fra henholdsvis Christiansfeld Mejericenter og Götene Mejeri.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2002/pressrelease/kvarg-produktionen-samles-i-brabrand-759475/
Mælk og yoghurt indgår i en ny drik, der kan blive sommerens hit blandt især de unge på caféerne. Arla Foods’ danske cateringafdeling besøger i øjeblikket en stor del af landets caféer for at introducere det nye koncept Smoothieblends. Smoo
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2000/pressrelease/kold-maelk-kan-blive-hot-drik-759411/
MD Foods’ (nu Arla Foods) Europadivision, som tidligere har modtaget flere udenlandske logistikpriser, modtog i dag Den Danske Logistikpris 2000.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2000/pressrelease/logistikpris-til-europadivisionen-759413/
72 procent af de danske børn mellem 10 og 14 år kan godt lide at lave mad. Men under hver tredje er med i køkkenet en eller flere gange om ugen. En spildt mulighed mener Arla, som står bag undersøgelsen – og den holdning bakkes op af eksper
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2014/news/danske-boern-vil-gerne-lave-mad-90767/