Aftalen giver Arla Foods (”Arla”) licens til at bruge Kraft®-brandet de næste 12 år i Mellemøsten på den smelteostforretning, som Arla for nylig købte af Mondeléz International.
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/arla-indgaar-12-aarig-licensaftale-med-kraft-heinz-for-osteforretning-i-mellemoesten-2893436/
84 pct. af de 15-17-årige giver klar besked til de nyvalgte politikere: Klimaet skal være jeres topprioritet. Det viser en helt ny undersøgelse blandt 898 efterskoleelever, der også punkterer billedet af en ”generationskrig”. For de unge ha
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/ny-undersoegelse-danske-unge-kraever-klimahandling-2886407/
Dele af produktionen på tre af Arla Foods' produktionsanlæg vil blive flyttet til det nye produktionsanlæg i Mellemøsten, som det landmandsejede selskab for nyligt har købt. Det sker som led i dels selskabets målsætning om at skabe nye forr
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/opkoeb-i-mellemoesten-styrker-effektiviteten-i-arla-foods-supply-chain-2882034/
Arla Foods trækker et mindre parti Protino syrnet mælkedesserter med Rabarber/Vanilje og Æble/Kanel tilbage. De syrnede mælkedesserter er produceret på Hobro Mejeri (M197) med mindst holdbarhedsdatoer til: d. 12. juni 2019 og d. 19. juni 2
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/arla-tilbagekalder-protino-syrnet-maelkedesserter-med-rabarber-skraastreg-vanilje-og-aeble-skraastreg-kanel-2880672/
Mejeriprodukter i de europæiske køleskabe bliver nu endnu mere miljøvenlige. Inden årets udgang har Arla skiftet til biobaseret plast i 600 millioner mælkekartoner og gjort 560 millioner yoghurtbægere genanvendelige. Det sparer miljøet for
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/arla-indfoerer-mere-baeredygtig-emballage-i-europa-2869389/
Det er sidst på eftermiddagen, børnene er trætte, og det er svært at finde inspiration til et sundt og velsmagende aftensmåltid. Nu er der hjælp at hente fra Karolines Køkken, som netop har lanceret to nye fraichevarianter med tomat og basi
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/pift-aftensmaden-op-med-to-nye-fraichevarianter-2856529/
Bæredygtighed fylder hos danskerne som aldrig før. Det gælder også i de danske storkøkkener, som hver dag bespiser tusindvis og ofte oplever udfordringer med madspild. Det vil fødevarekoncernen Arla ændre på med gratis bæredygtighedsworksho
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/arla-pro-hjaelper-baeredygtighed-ind-i-de-danske-storkoekkener-med-prisbeloennet-workshop-2848777/
Udløbsdatoerne på den populære mælk Arla 24 vil fra juni se anderledes ud. Fremover vil der efter kartonens datomærkning stå ”ofte god efter”. Arla har allerede ændret datomærkningen på en stribe produkter i Sverige, og nu er målet at nuanc
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/ny-datomaerkning-fra-arla-skal-bekaempe-madspild-2840283/
Efter et vanskeligt første kvartal kom Arla ud af 2018 med et øget salg og en højere andel af varemærke-produkter. Transformationsprogrammet Calcium leverede besparelser langt over målet for året, og en historisk stærk finansiel balance gør
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/efter-stabilt-aarsregnskab-arla-vil-udbetale-2-milliarder-kroner-til-landmaendene-2838172/
En ny tendens har ramt det ganske land; danskerne spiser flere og flere mellemmåltider og snacks i løbet af dagen. Både i hjemmet, på arbejdet og på studiet, og når vi er på farten. Arla lancerer en innovativ produktserie med ni mellemmålt
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/vi-snacker-som-aldrig-foer-nu-kan-du-finde-et-nyt-og-velsmagende-mellemmaaltid-i-koeledisken-2829576/
De fleste danskere ved ikke nok om, hvad de skal spise og drikke for at leve sundt. Det viser en ny YouGov-undersøgelse udført for Arla. Fire ud af fem ved ikke, hvad deres mad indeholder, og de er i tvivl om, hvordan kosten skal sammensætt
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2019/pressrelease/danskerne-er-i-tvivl-om-opskriften-paa-sund-kost-2828872/
Når aftensmaden sættes på bordet, hitter traditionelle retter som stegt kylling, frikadeller og pasta med kødsovs. Men en ny undersøgelse fra Karolines Køkken viser, at der er kønsforskelle at spore i danskernes hverdagsfavoritter. Hvor mæn
https://www.arla.dk/om-arla/nyheder/2018/pressrelease/ny-undersoegelse-danskerne-er-enige-her-er-vores-favoritretter-2781089/