Aktiviteter for skoler

Bedre madvaner

Aktiviteter for skoler

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation. Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark. Nedenfor har vi samlet lidt information til dig om alle vores aktiviteter.

Food Movers

ArlaFoodMovers_Wide_Loop_760x300px_128c.gif

Arla Food Movers er et undervisningsmateriale for 0. - 9. klasse. Forløbet afvikles i Skolernes Sundhedsuger (uge 39-41), og tager sit udgangspunkt i mad og bevægelse.

Dette års tema er SNACKS 'N BREAKS.

AFD-Logo.png

Arla Food Designer henvender sig til landets 6. klasser. Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i yoghurtproduktion, og tager eleverne med fra de første idéer til færdigt produkt. 

Forløbet kan - under normale omstændigheder - kombineres med et virksomhedsbesøg på Arla Innovation Centre i Aarhus N. 

Arla Food Designer

MADlejr_300x160px_hvidt.png

MADlejr er Arla Fondens lejrskoleforløb for 6. og 7. klasser med fokus på mad, måltider, sundhed, trivsel og bæredygtighed.
Hvert år er ca. 3000 elever på MADlejr, hvor de oplever glæden ved at lave mad, lærer om vejen fra jord til bord og bliver inspireret til bedre madvaner.

Den Magiske Madkasse

Mejeriforeningens gratis læringsmateriale Den Magiske Madkasse sætter fokus på overgangen fra børnehave til skole. Materialets lege og pædagogiske aktiviteter hjælper børnene til at blive parate til at agere i de nye rammer omkring måltidet og sætter fokus på skolemadpakken.
Den Magiske Madkasse henvender sig både til storbørnsgruppen i daginstitutioner samt til indskolingen.