Bedre madvaner events

Events

Bedre madvaner

Events

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation. Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark. Nedenfor har vi samlet alle vores events.

Besøg vores landmænd

Gårdbesøg for familier

I Arla ønsker vi, at stalddøren står åben. Derfor inviterer vi flere gange i løbet af året familier på gratis gårdbesøg hos vores landmænd. 

Vi opdaterer siden her med informationer, når vi næste gang åbner stalddøren - så hold godt øje for at være sikker på at få en plads. I mellemtiden kan du se da Britta, Frida og Albert var med til en kavlefødsel ved at klikke på knappen nedenfor.

Gårdbesøg for familier
BEDRE MADVANER FOR NÆSTE GENERATION

Generation Food Award

Arla vil gerne hylde dem, der gør noget særligt for at skabe gode madvaner blandt børn og unge. Samtidig rejser vi penge til Arla Fondens MADlejr.

Besøg vores landmænd

Økodag

Øko-køerne kommer selvfølgelig på græs igen i 2021. Vi satser på, at kunne invitere et begrænset antal publikum. 

Arla Økodag
Besøg vores landmænd

Åbent Landbrug

Vi ses igen i 2021. Vi ved, at det digitale univers ikke kan hamle op med den fysiske oplevelse af at møde en kalv, sidde på en traktor eller dufte til nyslået græs. Men det giver os nogle nye muligheder: Ambitionen er fortsat en åben dialog mellem by og land, hvor ny viden, læring og oplevelser er i højsædet.

Åbent landbrug
Madfestival for børn og unge

Arla Food Fest

Arla Food Fest er en årlig madfestival for børn, unge og familier, hvor smagsløg udfordres igennem involverende værksteder og workshops. Arla Food Fest afholdes i slutningen af august/start september i København og Aarhus.