Butikskontakt

Ved hjælp af nedenstående formular kan du kontakte vores kundeservice 24x7 året rundt, hvis du eksempelvis har en reklamation, spørgsmål til din leverance, produktforespørgsler eller lignende.

Vores kundeservice vil bestræbe sig på at løse din henvendelse inden for 24 timer.

Butikskontakt

Spørgsmål og svar

1. Hvornår kommer mine varer?

  • Alle kunder har et aftalt leveringstidspunkt pr. dag. Tidpunktet kan være forskelligt på de enkelte ugedage, da mængderne varierer meget, og ruterne derfor også varierer.
  • Vidste du, at du ved forsinkelser på mere end 30 minutter kan få automatisk besked på SMS eller email. Kontakt Arla Foods Kundecenter for at blive tilmeldt eller udfyld denne blanket: www.arla.dk/butikskontakt/forsinkelsesvarsling

2. Hvad er nødordre og hvorfor bør jeg tilmelde mig denne service?

  • Nødordre er en service, der sikrer dig varer, i tilfælde af problemer med f.eks. afsendelse af ordrer eller problemer i ordreprocessen.
  • Ved nødordre vælger vi en sammenlignelig dato, så de varer du modtager vil være så tæt på behovet som muligt.
  • Vi anbefaler, at du ikke framelder dig denne service, da den netop skal sikre dig i de situationer, som du ikke nødvendigvis selv er herre over.

3. Jeg har ikke modtaget alle de varer jeg har bestilt – hvad gør jeg?

  • Der kan være tale om en rationering. I så fald bør dette fremgå af din følgeseddel og du er ikke faktureret for varen
  • Der kan være tale om en pakkefejl. Selvom vi bruger ”PickToVoice” så kan der ske fejl. Du vil således typisk have fået en anden vare, så vi beder dig kigge hele leverancen igennem. Kontakt Arla Foods Kundecenter og vi krediterer den vare du ikke har fået, og vi tager sammen stilling til, hvad der skal ske med den evt. anden vare.

Åbningstider og kontaktinfo

Åbningstider:

Man-Fre 07.30 – 16.00

Lør-Søn  07.30 – 13.00

Telefonnummer: +45 7011 7711

Email: kundeservice@arlafoods.com (Mail besvares inden for 24 timer). Ved hastesager anbefaler vi, at du ringer, og gør os venligst opmærksom på, hvis du allerede har sendt en email.