Pressemeddelelse

Et resultat af mod og fremsynethed

 Formand for Arla Foods’ bestyrelse, Lars Lamberg, talte ved indvielsen af Taulov Mejeri om mod og fremsynethed hos de mælkeproducenter, der tog beslutningen om at opføre Taulov Mejeri. En beslutning, som blev taget, da Lars Lamberg var formand for svenske Arla og fusionen med MD Foods lå flere år ud i fremtiden.


“Personligt har jeg således ingen del i beslutningen. Det gør det imidlertid så meget lettere for mig at anerkende det mod, det må have krævet hos de danske mælkeproducenter og de bestyrelsesmedlemmer, der traf denne beslutning.

Jeg ved, at det ikke var nogen nem beslutning - vi taler om en investering på mange hundrede mio. kr. Beslutningen er taget på et tidspunkt, hvor konkurrencesituationen i Danmark var meget intens, og hvor mælkepriserne af mange grunde var på vej ned.

Det må have været fristende - og egentlig forståeligt - hvis danske mælkeproducenter havde taget den beslutning, at disse mange penge havde man egentlig lige så meget brug for hos de enkelte landmænd. Heldigvis gik det ikke således.

Det var mænd med mod og fremsyn - både i bestyrelsen og repræsentantskabet - der kæmpede for, at dette mejeri skulle blive til virkelighed.”

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark