Pressemeddelelse

Arla Foods kan fejre fødselsdag som nummer et i branchen

Sidste år var det MD Foods, der i en imageanalyse i Levnedsmiddel Bladet blev kåret som vinder. Samme topkarakterer får selskabet igen i år, til trods for at navnet i dag er Arla Foods.

”Det er dejligt, at navnet er blevet kendt og accepteret så hurtigt”, siger adm. direktør Jens Bigum i en kommentar til imageanalysen.

Levnedsmiddel Bladet har ladet 51 topledere fra Danmarks 100 største levnedsmiddelvirksomheder (målt på omsætning) vurdere kollegerne. I den vurdering er Arla Foods vinder i seks ud af otte kategorier og nummer to i de sidste to kategorier. Højeste score fik Arla Foods i kategorien produktudvikling. Her henviste Arla Foods sidste års nummer et, Tulip, til andenpladsen. En kommentar her lød: ”Arla Foods har friske råvarer, og deres kvalitet er uovertruffen”.

På levnedsmiddelbranchens top ti-liste står Arla Foods altså øverst efterfulgt at Carlsberg, Danisco og Danish Crown. Derudover er det blevet til en førsteplads i kategorierne kvalitet, troværdighed, bedst image generelt og miljø. De to andenpladser fik Arla Foods i kategorierne høj forretningsetik og dygtigste ledelse.


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager