Cremo ændrer produktionsform

Læs tid
1 min
Publiceret
31 januar 2001
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Cremo ændrer produktionsform

Da Cremo i december tog et nyt blandetårn i brug, var det samtidig starten på en større ændring af virksomhedens produktionsform. Hidtil har Cremo blandet de oste, der skulle indgå i den enkelte ordre, og derefter tørret blandingen. Men med det nye blandetårn kan Cremo fremover tørre hver enkelt ostetype for sig og derefter blande de forskellige typer efter ordre.

”Grunden til, at vi lægger produktionen om, er ikke mindst, at der er opstået behov for at kunne levere mere komplicerede blandinger”, siger fabrikschef Jens Kristian Møller.

Omlægningen har også betydning for lagerforholdene på Cremo: Tidligere kunne der være op til 1500 tons ost på lager, men den nye produktionsform betyder, at der fremover vil være mindre ost på lager men til gengæld mere pulver.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663