Pressemeddelelse

Minimælk er nu næststørst i skolen

15 pct. af de skoleelever, der på mandag vender tilbage til skolebænken og skolemælken fra Mejeriernes Skolemælksordning, har valgt den nye minimælk. Dermed springer den nye minimælk ind på en flot placering som det næststørste produkt i skolemælksordningen lige efter konventionel letmælk, der stadig er det største produkt. De fleste af minimælk-drikkerne kommer fra letmælken, og i forhold til før sommerferien er letmælkens andel af det samlede salg faldet med en femtedel fra knap 51 pct. til nu knap 41 pct.

Minimælkens succes betyder også, at de økologiske produkter under ét kommer op på 39 pct. af det samlede salg i Mejeriernes Skolemælksordning mod 32 pct. før sommerferien.

Mejeriernes Skolemælksordning forventer flere tilmeldinger i det kommende skoleår end før sommerferien, men det endelige antal kendes først omkring 1. september. I år er der mange nye skoler med i ordningen, som først begynder at få mælk 1. september.

”Samtidig bliver vi hvert år ringet op af forældre, der først har opdaget, at tilmeldingsfristen til Skolemælksordningen var 1. juli, når de selv kommer hjem fra ferie, og deres børn forsøger vi selvfølgelig også at få med i ordningen hurtigst muligt”, fortæller Winnie Pauli.


Minimælk i kvartliter kartoner kan fra mandag 6. august også købes i butikkerne.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef for Arla i Danmark

Arla Danmark

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal pressechef

Arla Group

Carina Østergaard
Primær kontaktperson

Carina ØstergaardPR Manager

PR og brand kommunikation i Arla Danmark