Pressemeddelelse

Svenske UHT-produkter til Esbjerg

1. marts gik Esbjerg Mejeri i gang med at overtage de UHT-produkter til det svenske marked, som tidligere blev produceret på mejerierne i Alingsås og Kimstad i Sverige. I alt er der tale om en samlet årlig produktion på 9-10 mio. liter. Esbjerg Mejeri er lige blevet udvidet, så der nu er dobbelt så mange kvadratmeter til lager og tapperi og 14 tappelinier i stedet for 11.

Indtil videre er Esbjerg Mejeri gået i gang med at producere den smagstilsatte mælkedrik Muu, der tidligere blev lavet i Alingsås, og softice-mix, der tidligere blev lavet i Kimstad. Om nogle uger kommer Aldra flødeserien med, og i maj-juni også 27% piskefløde og Kelda-saucerne, der har samme position i Sverige som Karoline seriens saucer i Danmark.

Indtil videre har der ikke været tekniske problemer med de nye produkter, men det er også logistikken, der er den største udfordring, fortæller mejerichef Jørgen Greve, Esbjerg Mejeri


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager