Farsø Mejeri lukkes

Læs tid
1 min
Publiceret
04 april 2002
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Medarbejderne på Farsø Mejeri fik på et møde torsdag besked om, at mejeriet lukkes 1. september i år.

Lukningen blev besluttet på Arla Foods’ bestyrelsesmøde onsdag. Allerede i forbindelse med strategi- og strukturplanen, som blev offentliggjort i juni sidste år, blev Farsø Mejeri udpeget som et af de mejerier, der forventedes lukket.

De 37 medarbejdere på Farsø Mejeri vil så vidt muligt få tilbudt ansættelse på andre af Arla Foods’ driftssteder.

Farsø Mejeri producerer mozzarella, og produktionen vil blive flyttet til Rødkærsbro Mejeri.

Flytningen af produktionen vil betyde en mindre investering i Rødkærsbro, idet kapaciteten på mejeriet udvides fra 33.000 tons til 37.000 tons mozzarella. Udvidelsen betyder endvidere, at der skal ansættes ca. 20 medarbejdere i Rødkærsbro.

”Ved at samle mozzarellaproduktionen i Rødkærsbro opnår vi en mere rationel og fleksibel produktionsstruktur, som sætter os i stand til at yde en bedre service til vore store, internationale kunder”, siger divisionsdirektør Jens Refslund, Division Produktion.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663