Pressemeddelelse

Fetachef til Grækenland

Chefen for Bov Mejeri, Børge Østergaard, skal fra omkring 1. marts og tre år frem stå i spidsen for Arla Foods’ fetamejeri i Grækenland.

Børge Østergaard, 56 år, har i 24 år været mejerichef på Bov Mejeri, hvor produktionen for tre år siden blev lagt om fra gul ost til feta. Det er ikke mindst hans erfaringer fra denne proces, der skal bruges i Grækenland, hvor hans opgave bliver den samme som i Bov.

“Jeg regner med, at den kulturelle forskel bliver den største udfordring, men selvfølgelig bliver det også noget andet at skulle producere feta af fåre- og gedemælk i stedet for komælk”, siger Børge Østergaard.
Han er glad for at have fået denne mulighed for at komme til udlandet: “Det er rart, at både unge og gamle får del i virksomhedens aktiviteter, og jeg har altid gerne villet til udlandet. Det er dog først nu, hvor børnene er voksne, at det kan lade sig gøre”.

Børge Østergaards plan er, at han og hans kone vil bosætte sig i byen Larisa nær mejeriet. Han afløser Poul-Erik Henriksen, der fortsætter i Grækenland som projektleder.
Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark